Підземна Чаша
250px
Переходи:  ?
Бос локації: Стародавній сторожовий пес
Персонажі:  ?

Опис: потрібні подробиці альфа-тесту і скріншоти

Підземна Чаша (англ. Chalice Dungeon) - локація в грі Bloodborne.

ОписРедагувати

Дивне і величезна заборонене підземеллі глибоко під Ярнамом. Святі кубки приховані на території міста, і той, хто знайде їх і проведе особливий ритуал, відкриє шлях в підземелля.

СтруктураРедагувати

Для кожного гравця підземеллі буде перебудовуватися по-різному: внутрішньоігрової конструктор збере три яруси, сам зв'яже їх і розставить пастки і ворогів. Так, на даному етапі відомі дві можливі структурні локації:

  • Готичні зали (вертикальна спрямованість, багато сходів, високі стелі, свічки)
  • Масляні болота (ефект дна, димність, небезпечне оточення - невірний крок з факелом і все запалає)

Цікаві фактиРедагувати

  • Дана локація вперше була представлена ​​публіці на фестивалі PlayStation Experience.
  • При перезаходити в локацію вона не зміниться.
  • Проходження даної локації не є частиною основного сюжету.
  • "Боси" в кожній версії локації будуть різними (в представленому демонстраційному ролику - собакоподобний вогненний демон).
  • Чужі версії підземель можна буде побачити в "кооперативному" режимі (аналогія фантоми в Dark Souls).
  • Після проходження основної гри і знаходження всіх секретів, тут (у підземеллі) гравця чекатимуть нові випробування.

En:Chalice Dungeon